Image
image
image
image

QINOpractic Liječenje                                                                                            Povratak na hrvatskih stranicama

Cilj liječenja:

Cilj QINOpractic medicinu je pomoći tijelu u uklanjanju smetnji koje utječu na živčani sustav, vratiti ravnotežu i funkciju u mišiće, posebno one koje kontrolira kičmeni kretanje, a time omogućavatijelu da funkcionira u više dinamičan način.
 

QINOpractic Liječenje:

QINOpractic tretman uključuje temeljit pregled u kombinaciji: palpacija mekih tkiva i zglobova, broj neuroloških i ortopedskih testova, posturalne analize, opseg kretanja testova, i niza dijagnostičkih testova mišića. Nakon pregleda, dijagnoza problema je dao, aplan liječenja je osmislio s ciljem normalizacije poremećaje u raspon pokreta, i sve mišićne neravnoteže.

Terapeut tada tretira problem, kao što je ozljeda koja se utvrđuje da je glavni izvor neravnoteže (prvi domino u redu)
Krajnji cilj liječenja je da se aktivirati samoizlječenje snagu tijela, inicirajući proces ozdravljenja koji će s vremenom popraviti ozljede.

Svi planovi liječenja se određuje dijagnosticiran disfunkcije.
Metode liječenja koji se koriste su prikupljeni iz različitih disciplina: osteopatija, kiropraktike, primijenjene kineziologije i razne tehnike mekog tkiva . QINOpractic tretmani međutim, ne samo da se usredotočite na obnovi mišićne neravnoteže, ali i sklon emocionalnih i mentalnih neravnoteže kao dobro. To kako bi se aktivirali tijela samo reguliranje i samoliječenja moć i vraća tijelo u stanje homeostaze (ravnoteže).


Liječenje Tehnike:

Diplomate i Certificirani QINOpractic Medicina praktičar koristi kombinaciju sljedećih tehnika liječenja:

A) Mekih tkiva Tehnika: Ovaj se sastoji od nekoliko različitih načina (masaža terapija, pritisak, razne Kineziološki tehnike i sl.) koristi utjecati na tjelesne mekih tkiva, jačanje ili slabljenje mišića.
Ove tehnike se povećati i stabilizirati tjelesnu cirkulaciju što zauzvrat smanjuje napetost mišića.

B) Osteopatija: Postoje tehnike nastoji vratiti pokret šavovima ( šavova ) kostiju lubanje.
Prirodno kretanje lubanje kosti može biti poremećen, i učvrstiti u nepravilnim položajima koji utječu na tkiva koja okružuje mozak i leđnu akord, koji utječu na tijek cerebralne spinalne tekućine,
a zauzvrat, cjelokupna funkcija živčanog sustava.

Majstor QINOpractic Medicinu također koristi tehnike kao što su:
Eye Movement terapija, Neurološki kalibraciju, Procijedite i Counter soj, EFT, NLP i tako dalje.


image
image