Image
image
image
image

 

Što je QINOpractic Medicina?         Povratak na hrvatskih stranicama

QINOpractic Medicina jekomplementarne i alternativne zdravstveni djelatnik s ciljem dijagnosticiranje i liječenje mehaničkih poremećaja. QINOpractic koristi holistički pristup liječenju prepoznati tijela urođene inteligencije organizirati, održavati i liječe sebe.

Osnivač:
QINOpractic osnovana Mike Dahlstrom u 2005. QINOpractic je kad znanje, mudrost i filozofija iz kineske medicine i kiropraktike dolaze zajedno s tehnikama iz kineziologije, osteopatije i švedskog masaža terapija u holistički sustav liječenja.


Filozofija i pristup zdravstvenoj skrbi:
QINOpractic perspektiva odražava holistički pristup zdravstvenoj skrbi. QINOpractic je neinvazivna i prepoznaje dinamiku života, okoliš i zdravlje. Ovaj tretman cijeni višefaktorska prirodu strukturnih, kemijskih i psiholoških utjecaja na živčani sustav i doista cijelom tijelu.


QINOpractic počinje s pretpostavkom da je funkcija i struktura su ovisni i ne mogu ocijeniti odvojeno. Problemi unutar naše koštanog sustava i zglobova izazvati neravnotežu u ukupnom funkciju tijela. Te neravnoteže u funkciji, poremećaji u mišićima, cirkulaciju, živčane funkcije, unutarnjih organa i žlijezda u ime nekoliko, može dovesti do promjena u mišićne ravnoteže i cjelokupnog fiziološke funkcije. Strukturni problemi, pak, može dovesti do poremećaja u funkciji živaca i prijenos signala, što je rezultiralo u biokemijskim promjenama i boli.

Kemijska neravnoteža, negativna razmišljanja, stres, a mišićna napetost često dovesti do strukturnih poremećaja.
Dobrobit jerezultat zdravu ravnotežu između strukture, psihe i kemije.
Cilj liječenja QINOpractic je pomoći vratiti ravnotežu u cijelom sustavu.

Pročitajte više o liječenju QINOpractic ovdje 

"Kad je kvaliteta važnija od kvantitete"


image
image