Image
image
image
image


Post diplomski tečajeve u QINOpractic Medicinu                            Povratak na hrvatskih stranicama

Europska College of Medicine QINOpractic

Jedini međunarodni tečajevi u QINOpractic medicine u svijetu je osigurala Europska College of Medicine QINOpractic (ECQM) i samo su ponuđeni tečajevi postdiplomski za postojeće terapeuta ili liječnika.
Svi tečajevi su prilagođeni terapeuta koji želi liječiti pacijenta kao integrirane cjeline.

ECQM je Modul 1, počinje s jakim naglaskom na načelima i analiza QINOpractic medicine koji će vam dati široki temelj na kojem će stajati. Detaljni svijest o uzrocima bolova, umora i opće bolesti, i na koji način, kojimterapeut može pomoći, suključ uspjeha. Tečajevi se mogu uzeti pojedinačno no oni se moraju uzeti u nizu (Modul 1 i 2).

Vi ćete se upoznati sa širokom paletom novih tehnika koje će pomoći u svoju dijagnozu mišićnih problema, kao što su: Dijagnostički Muscle ispitivanje i analiza (Kineziološka testiranje). Ova analiza pomaže kako bi se utvrdilo je limišić funkcionira optimalno, ako ne i da li je ima previše ili premalo snage, kao i odgovarajući plan liječenja.
 

Kinetički Lanci:
U tih tečajeva, ECQM staviti snažan naglasak na razumijevanje različitih lance kretanja po cijelom tijelu. Slično kao i na lancu, ili domina padne, uvijek jeslaba karika u tijelu koji jeprvi dati. Neravnoteža između mišića prednje i stražnje strane tijela može dovesti do umora i boli u cijelom sustavu.

Tijekom QINOpractic tečajeva, naučit ćete veliki broj različitih tehnika koje se mogu koristiti odmah nakon nastave. Tijekom studija, što će biti učenici oko 15 različitih uzbudljivih tehnike kojima će poboljšati svoje sposobnosti i znanje kao terapeut.

Naučit ćete biti stručnjak u prepoznavanju znakova da se predstave prije manifestaciju problema.
Saznajte kako su oslabljena "Domine" od tijela, pada, i kako ih ponovno postaviti uspravno.


Diplomate , Certified ili Master of QINOpractic Medicine praktičar:
QINOpractic tečajevi (modula) može se uzeti pojedinačno. Za primanje mjeri kao Diplomate, morate ispuniti oba modula 1 i 2, položiti pismeni ispit, položiti praktični ispit i završiti najmanje 60 dokumentiranih tretmana.

Nakon Diplomate statusa, postoje još dvije razine QINOpractic Medicine, Certificirani i Master, pročitati više o njimaweb College.
Idi na Europskom koledžu QINOpractic medicinu.

image
image