Image
image
image
image


Što je QINOpractic QINOpractic Liječenje Što se odnosimo Razine u QINOpractic Courses in QINOpractic Medicinu Kontaktirajte, Svjedočanstva


 

 

 


Dobrodošli na QINOpractic Medicinu
službena web stranica

QINOpractic Medicina jehands-on metoda liječenja razvio Mike Dahlstrom Švedske gdje je znanje , mudrost i filozofija iz kineske medicine i kiropraktike dolaze zajedno s tehnikama iz kineziologije, osteopatije i Europske masaža terapija u holistički sustav liječenja.

"Liječnik budućnosti će ne daju lijek, ali će interes svoje pacijente u skrbi o ljudskom okvira, u prehrani, a uzrok i prevenciju bolesti."
Thomas Edison

To je ono što mi radimo. QINOpractic Medicina je o liječenju iznutra. Mi samo ukloniti različite smetnje / disfunkcije koja ometa svoje ozdravljenje iznutra. Te smetnje mogu biti fizičke ili mentalne. Opširnije ovdje

Kliknite na zastavi čitati o QINOpractic medicine na hrvatskom jeziku


 

 

Prvi međunarodni tečaj.
To su vrlo prvi sudionici na međunarodnoj naravno u QINOpractic Medicine u 2012
Tijekom ovog međunarodnog naravno imali smo sedam sudionika iz cijelog svijeta: Australija, SAD, Belgija, Finska, Slovačka i Engleska...
3 doktor kiropraktike i 4 Sports masaža terapeut ili jednak. Prekrasna tjedna kraj s velikim ljudima..
Anajbolja stvar; nitko ne koristi 100 % novac leđa garancija u
 
Lorraine M Cooper, Harri Athiainen, Alena Pankhurst, Mike Dahlstrom, Dean Corthier, (DC), iza) , Marty Cook (DC), Samantha Brown, Jason Iafolla (DC).


Istok susreće zapad
QINOpractic Medicina jekombinacija kineskog i Kiropraktika filozofije i metode liječenja prvenstveno iz kineziologije, osteopatije i masaža terapija.


Tečajevi u QINOpractic medicine:
Mi samo nudimo tečajeve postdiplomski za maserki, NMT, Physios, kiropraktičara i tako dalje drže
Europska College of Medicine QINOpractic, kliknite ovdje da biste dobili na svoje web stranice (na engleskom jeziku)

100 % novac leđa garancija...
ECQM nudi 100 % novac leđa garancija na prvom QINOpractic modula. Ako iz bilo kojeg razloga nije zadovoljan, naravno, oni će se vratiti 100% cijenu tečaja


Od seminaru u Londonu 2011:
"Imala sam veliku vrijeme pohađaju svoj seminar je biodoista mislio izazivanja iskustvo. Nakon više od deset godina iskustva kao sportska masaža praktičar našao sam QINOpractic je otvorio moja razmišljanja i način na koji ću raditi u budućnosti.
Namjeravam se osobno rezervirati na na modul 1. naravno. Definitivnoiskustva oko otvaranja."
Richard, London

"Moje iskustvo od QINOpractic seminara je bio nevjerojatan.
Ja sigurno nisam požalio zbog uzimanja priliku susresti se karizmatični, toplo, prijateljski, dolje na zemlju i obrazovan Mike Dahlstrom.
Otišao sam na seminaru pod stresom, a ja vjerujem u depresiji, ali s otvorenog uma.
Napustio sam sretan s ogromnim energije, nasmijana za ostatak dana, a nakon nekoliko tjedana... jutros nakon što sam skočio iz kreveta osjećajući pozitivniji tada sam već jako - jako dugo vremena!

Seminar je odgovorio na moja pitanja o tome kako bi se ljudi više holistički uključujući oslobađanje stresa. Ja apsolutno ljubav teoriju iza QINOpractic.
Mike mi je pomogao kao nijedan liječnik ima!

Planirao sam studirati medicinu, ali bih volio probati prvo QINOpractic. Vidim da sevelika korist za moje klijente' blagostanja".
Alena P. London


"Ako se samo vjerovati što vidite, onda ste ograničeni na ono što je na površini. Ako samo vjerujete u ono što vide, onda zašto platiti račun za struju?"
Dr. Wayne Dyer

"Vjera može pomicati planine. Doubt ih može stvoriti." Howard Wright


Mikael Dahlstrom, osnivač i Osnovna instruktor Europskog koledža QINOpractic Medicinu,
Doktor kiropraktike, primijenjene kineziologije prakse; Acupuncturist, Neuro Mišićna terapeut, Europska masaža terapeut, autor i predavač .

* Imajte na umu, QINOpractic medicina nije uopće bilo što slično kiropraktike.
Mi ne obavljaju bilo kakve manipulacije kralježnice i / ili drugim zglobovima.
QINOpractic tehnike liječenja su vrlo mekana i Non - Manipulativna.
Mi čarolija QINOpractic s velikim slovima da se razlikujete od Kiropraktika praksi.


image

image
image