Image
image
image
image


Kontaktirajte:                                                                               Povratak na hrvatskih stranicama
 
Europska College of Medicine QINOpractic
Trångsundsvagen 50A
135 52 Tyreso, Sweden

Telefon: +46 8-559 25 699

Swedish website: www.Qinopraktik.se

Europska College of Medicine QINOpractic
: www.Qinopractic.com

Mail: info@Qinopractic.eu 


Svjedočanstva

Ovo su neke neželjene komentare naših studenata (slobodno prevedeno na engleski), kliknite ovdje za ispravan verziji na švedskom.
Dalje na ovoj stranici možete saznati što klijenti QINOpractic Medicinu razmišlja o tehnici.Hi Mike !

Ja sam radio kao terapeut za mnogo godina i stekao puno znanja i puno alata, ali uvijek sam osjećao da ne postoji zajednička nit u ono što sam učinio.
Sastanak QINOpractic je kao dolazak kući!
Sada imam punu koncept i zajedničku nit u mojim tretmanima.
I ja i moji klijenti dobili povratnu informaciju da se to radi svaki put, što ih čini više motivirani da rade svoj vlastiti dio, kao dobro.
Plus, ja sam dobila još velike alate!
Uz to sam dobio novu obitelj i, obitelj QINOpractic!
Daleko najbolji i najisplativijih treninga sam se popeo na!
Reijo Palojärvi , Bodytherapy Centar Ludvika , www.bodytherapycenter.se
 

Hi Mike !

To nije samo moje pacijenti koji izgledaju potpuno iznenađen. Ponekad se osjeća kao da imam svoju" bradu prema dolje na koljena" sebe, za iznenađujuće rezultate dobivam kada se radi s QINOpractic. Samo da vam kažem o klijentu koji sam imala prošle noći. Došla je za spaljivanja bol u lumbalnom području, koja zrači dolje prema bokovima. Bol je imala neprekidno od -05, nikada nije potpuno bezbolan. Ja sam radio s QINOpractic alata koje me naučio i kada nakon toga njezino tijelo osjećamalo nespretan, ali ne kao prije liječenja, a ona je potpuno bezbolno u leđa. Sve što je ostalo, od boli, bila je visoko gore na medijalni zdjelične kosti, a to boli, nije od istog karaktera kao i prije tretmana. Bila je potpuno iznenađen iu šoku i imao sam drhtavice dolje moje kralježnice =).
Susanne Ljungsberg , Nossebro (nakon 1 1/2 bloka). Blokovi su različite u Švedskoj.
U 2 bloka imamo međunarodno je 4 odvojene blokovi u Švedskoj .


Za studij na QINOpractic terapeut jenajbolje što sam učinio u mojoj karijeri svejedno =) S ovom treningu sam dobio tako puno više znanja o tome kakotijelo, mozak, mišići, itd radi zajedno kao ljudsko biće.

Ovaj trening mi je uzeti kao terapeut na potpuno drugoj razini. I za to sam vječno zahvalan Mikael Dahlstrom on mi je pomogao razviti kao osobe i terapeuta. Hvala Vam.
Micke Nilsson, Trygga Hander, Veinge / Halmstad


" S mojim QINOpractic obrazovanje, imam mnogo više alata za rad s. Osjećam da mogu pomoćipuno više klijenata i to mi daje ogromnu zadovoljstvo, kao dobro. Također imam osjećaj da su se razvili kao osoba i mislim da je super zabavno ići na posao svaki dan sa znanjem/obrazovanje koje sam primio od Mikea Dahlstrom. veliko hvala ! "
Ulrika Olausson, Toppform Halmstad, www.toppformhalmstad.se


" Hi Mike.
Želim preporučiti svoje tečajeve za sve koji rade kao terapeuta.
To je ne samo masera koji će imati koristi od svog znanja i svoje opredjeljenje, ali i onih koji rade terapeut primjerice stresa, depresije ili slično.
Vaš široko znanje i vaš jedinstveni način povezivanja različitih tehnologija olakšava da se holistički pristup s mojih tretmana, što znači da mogu pomoći ljudima da ostvare svoje pune potencijale. Hvala na pomoći"
Birgitta Björkman, Lindra masaža, Höllviken, www.harmonigarden.se


"Jasno jenajbolje obrazovanje sam prisustvovao, je prilično zapanjeni nad onim što sam naučila nekoliko dana. Vrlo impresioniran vodećima naravno."
Sammy Morssy (bivši maser na par Elofsson) Nakon bloku 1.
Nakon bloka 2: "Ti tečajevi su mi dali budućnost da sam zauvijek zahvalan za"


Uz znanje i vještine stečene sam kroz moje obrazovanje u QINOpractic Sada samjako sretan i zadovoljan terapeut. Imam strašan alate za "stvarno" liječiti svoje klijente, a ne samo ublažavanje simptoma trenutak. To mi daje ogromnu zadovoljstvo u mojoj struci. Ja također su došli do novih spoznaja o sebi i ja sam stalno raste kao osoba i terapeut. Puno hvala Mikael Dahlström vam za davanje mene i mnogi drugi ovu priliku kroz svoj trening.
Cecilia Lindqvist, Ystad. www.mildamakter.com


"Zašto je nitko nije rekao da je to meni i ranije, gotovo me ljuti... Ali sadacijeli novi svijet otvara za mene, veseli sljedeći tečaj" (Block 2, moja napomena). Dođite u Göteborgu često....
(Nažalost, nema potpisa)


"Great! Ja sam super nadahnuti da počnu prakticirati i koristiti me na novostečenog znanja i naučiti još više ." Anonimni, Stockholm
image
image